Meny Stäng

Wasa Kredit

Finansbolaget Wasa Kredit erbjuder både leasing (för olika sorters fordon) och avbetalningsfinansiering inom en rad olika branscher, främst via olika samarbetspartners men även direkt till företagskunder samt privatpersoner.

Det är Länsförsäkringar Bank som äger detta bolag, och de produkter som privatpersoner oftast kommer i kontakt med är deras låneprodukter, som är:

Det 3 månaders betalningsfria lånet – Som kan tas på belopp mellan 6 000 kronor och 30 000 kronor.
Det 24 månaders räntefria lånet – Som kan tas på belopp mellan 6 000 kronor och 50 000 kronor.
Fritidslånet -Som kan tas på belopp mellan 6 000 kronor och 250 000 kronor och som är mer likt ett vanligt, traditionellt privatlån. Har en återbetalningstid på mellan 12 och 120 månader.

Samtliga dess lån är så kallade annuitetslån, vilket innebär att de kan förtidsinlösas eller extra amorteras på när man vill, utan att detta kostar något extra.

Vad krävs för att man ska kunna få ett lån av Wasa Kredit?

För att detta ska vara möjligt måste du uppfylla följande grundkrav som Wasa Kredit ställer:
Att du är minst 20 år gammal.
Att du haft ett fast job under minst 6 månader.
Att du varit folkbokförd i Sverige minst under de 3 senaste åren.
Att du saknar betalningsanmärkningar.

Wasa Kredit

Mer information om dessa lån

Det hittar du givetvis på Wasa Kredits hemsida, där du kan ta reda på allt du kan tänkas behöva veta om dem. Dessutom kan du ansöka om lånen där om du skulle vilja det.
Vi kan dock redan nu nämna att räntorna på alla Wasa Kredits lån sätts individuellt, beroende på din egen ekonomi och dina egna förutsättningar. Alla sökande kan därför inte förvänta sig att bli erbjudna samma räntor på lånen de ansöker om av denna lånegivare.

Recension:

Wasa Kredit
Betygsatt av: Locon.se
Betyg: 90/100