Meny Stäng

Thorn Lån

Thorn är kanske mest kända för sin uthyrning av olika sorters elektronik samt avbetalning relaterat till det men de erbjuder faktiskt vanliga lån också. Dessa är indelade i 3 olika lån, och man kan därför numera även låna upp till 100 000 kronor som ett privatlån av Thorn.

Många väljer att låna av Thorn just för att deras varumärke är så känt, så många upplever detta som en särskilt trygg och pålitlig lånegivare. Dessutom är de kända för att godkänna många av de ansökningar som de får in, så de har ett rykte om sig att vara en lite ”snällare” lånegivare än vissa andra, och dessutom kan man teckna ett låneskydd som en extra säkerhet till sitt lån hos Thorn om man vill det. Denna möjlighet finns inte hos alla andra lånegivare och är en stor fördel.

Det är även uppskattat att Thorns kundtjänst har så generösa öppettider, för de har öppet hela 6 dagar i veckan, och då under långa perioder. Med andra ord är detta verkligen en lånegivare som det är lätt att komma i kontakt med.

Om lånen man kan ta av Thorn

Man kan låna mellan 10 000 kronor och 100 000 kronor av denna lånegivare. Det finns därför de som tar de mindre lånen av Thorn som ett alternativ till ett snabblån, då detta blir billigare.

Man kan välja mellan tre olika sorters lån:

  • Privatlån plus – Som är på upp till 100 000 kronor och har en fast årlig ränta.
  • PausLån – Där du kan bestämma avbetalningstiden själv och betala av lånet när du vill utan någon extra kostnad.
  • Trygglån – Där en trygghetsförsäkring ingår, och som i övrigt liknar de andra lånen.

För alla lånen gäller att låneperioden kan vara mellan 12 och 72 månader och att du kan ansöka om dem via Internet eller per telefonkontakt med Thorn.

Thorn

Kraven man måste uppfylla för att bli beviljad ett lån av Thorn

Du måste klara en kreditprövning som görs av företaget för att kunna bli beviljad ett lån av dem. Dessutom vill de att du ska ha en fast årsinkomst (hur hög specificeras dock inte, förmodligen eftersom detta hänger ihop med lånebeloppet) samt saknar betalningsanmärkningar. Givetvis måste du även vara minst 18 år gammal.

Recension:

Thorn
Betygsatt av: Locon.se
Betyg: 95/100