Meny Stäng

SAS Eurobonus

SAS Eurobonus är ett Mastercard kort som ger dig poäng på alla dina köp. För varje hundralapp du spenderar får du 10 poäng, och alla nya kunder får dessutom testa kortet till halva priset under det första året. För att locka nya kunder till att använda sitt SAS Eurobonus kort med en gång erbjuds man även fördelen att få 4000 extra poäng om man gör 3 köp med kortet inom 30 dagar efter att man fått det.

Det som är bra med SAS Eurobonus är även att man kan följa sin poängintjäning via Internet, något som väldigt många innehavare av kortet gör. Det går även att få poängsaldot skickat till sig via SMS om man skulle föredra det.

Vad kan man då göra med poängen man samlar ihop?

Dessa kan användas till resor, hyrbilar och hotellnätter (med anledning av att det är SAS som ligger bakom kortet förstås), samt inköp i den särskilda butiken för kortinnehavare: EuroBonus Shop.

Annat som är bra att veta om detta kort

En gång per månad kommer du att få en faktura hemskickad på det du betalat för med kortet under den föregående månaden. Du kan då välja själv om du vill betala fakturan i sin helhet med en gång eller fördela den på flera månader eller hur du vill göra. Du har även rätt att nyttja två betalningsfria månader per år om du känner att det skulle behövas.

De flesta kunder har rätt till en kreditgräns som motsvarar 20 % av deras årsinkomst, så känner du att du skulle vilja höja din kreditgräns på kortet vid något tillfälle är det förmodligen möjligt.

SAS Eurobonus

Du har möjlighet att välja din egen pin kod för kortet och det är givetvis särskilt förmånligt att betala resor med detta kort med reseanknytning. Ditt kort fungerar nämligen då som e-biljett och du får dessutom en gratis reseförsäkring med avbeställningsskydd på köpet!

Vad är EuroBonus shop?

Detta är en shop för alla EuroBonus medlemmar, där de insamlade poängen kan bytas in mot alla möjliga produkter, från inrednings- och skönhetsprodukter till sportprodukter, verktyg, nya flygresor, uppgraderingar av flygresor, hyrbilar med mera. Endast EuroBonus medlemmar har tillgång till denna nätbutik, andra kan inte handla i den.

Recension:

SAS Eurobonus
Betygsatt av: Locon.se
Betyg: 97/100