Meny Stäng

re:member

Re:memember är ett kreditbolag som erbjuder så väl kreditkort och privatlån till privatpersoner.  Det är EnterCard som ligger bakom detta varumärke, och EnterCard i sig är ju, för den som inte redan vet det, ett samarbete mellan Swedbank och Barclays Bank, en av de största brittiska bankerna och det största europeiska kreditkortsföretaget. EnterCard är verksamt i så väl Sverige, Norge och Danmark, och i samtliga dessa länder finns även re:member.

Om re:members kort

Allra mest känt är kanske re:meber eftersom det var det första kreditkortet med en mobilapp där ett fingeravtryck användes som inloggningsmetod, något som blev mycket omtalat när detta lanserades. Denna app gör att du alltid kan få koll på ditt saldo och se alla de senaste köpen och uttagen, oavsett var du själv befinner dig i världen.

Kreditkorten från re:member är för övrigt kopplade till Mastercard, vilket innebär att man kan använda dem på över 34 miljoner olika ställen, världen över. Det går att beställa ett extrakort om man redan har ett re:member kreditkort, utan någon extra kostnad, vilket kan vara praktiskt om man är flera i familjen, som man vill ska kunna använda det.

Den största fördelen med kortet är dock att man får 1 % i återbäring på allt som man handlar med kortet. Dessutom ingår alltid ett resepaket, som innehåller 8 olika försäkringar som har med resor att göra om man betalar för en resa med kortet.

Man har rätt till 2 betalningsfria månader per år för kortet och det har upp till 56 dagars räntefri kredit.

re:member

Om re:members privatlån

Du kan ta ett privatlån från re:member på mellan 10 000 kronor och 350 000 kronor, med mellan 1 och 12 års återbetalningstid. Det finns en lånekalkylator som anger för dig hur mycket ett visst lånealternativ skulle komma att kosta dig på re:members hemsida. Räntan för lånen sätts alltid individuellt, baserat på låntagarens egen ekonomi. De grundläggande kraven som krävs för att man ska kunna få ett lån av re:member är dock att man är minst 18 år gammal, saknar betalningsanmärkningar och har en årsinkomst på minst 120 000 kronor per år.

Recension:

re:member
Betygsatt av: Locon.se
Betyg: 92/100