Meny Stäng

Pengino

Sänk din ränta och spara pengar med Pengino. ✅ Jämför flera låneerbjudanden ✅ Säg farväl till dyra lån och hej till låga räntor. ✅ Kostnadsfri jämförelse.

Pengino är en så kallad låneförmedlare som har ett samarbete med Freedom Finance och som ingår i Zmarta-gruppen. Med andra ord är man inte helt fristående, utan alla låneansökningar som de får in handläggs av Freedom Finance.

Det som lockar potentiella låntagare till Pengino är framför allt att de är ganska liberala i sin kreditgivning. Därför kan man bland annat få ett lån via dem om man har en lägre inkomst. Det krävs nämligen endast en inkomst på 100 000 kronor per år för att man ska komma på tal som låntagare via Pengino. Detta är en betydligt lägre summa än hos de flesta andra låneförmedlare och lånegivare för den delen. Dessutom behöver inte betalningsanmärkningar vara ett hinder för att få lån via dem. Förutsatt att resten av ekonomin ser bra ut förstås.

Om lånen man kan ansöka om via Pengino

Du kan ansöka om lån på mellan 5 000 kronor och 400 000 kronor via Pengino. Du kan välja återbetalningstiden i viss mån själv. Den kan vara mellan 1 och 15 år, beroende på lånesumman och din egen betalningsförmåga som låntagare. Det är sedan upp till de olika lånegivarna att avgöra vilken ränta de vill att du ska betala för deras lån, i de fall de vill erbjuda dig ett lån förstås.

Endast en kreditupplysning görs fast Pengino kommer att jämföra låneerbjudanden från 20 olika banker åt dig. Sedan presenterar Pengino dig med flera olika lånealternativ. Det kan vara upp till 20 stycken, som du sedan kan välja mellan. Du väljer tills du hittar det alternativ som du tycker passar dig bäst. Du måste dock inte tacka ja till något av erbjudandena om du inte vill det, utan skulle det i slutändan vara så att du inte hittar ett lån som passar dig så får du givetvis ansöka om lån på egen hand eller via en annan låneförmedlare istället om du vill det.

Pengino

Att använda Penginos tjänst kostar givetvis inget alls för dig som låntagare. Vi vill dock ge Pengino ett litet minus för att man inte går ut med vilka lånegivare det är man samarbetar med. Enligt vår erfarenhet delar vissa andra låneförmedlare med sig av denna information och ju mer öppna företag är med information av det här slaget, desto bättre är det enligt oss!

Recension:

Pengino
Betygsatt av: Locon.se
Betyg: 91/100