Meny Stäng

OKQ8 Bank

OKQ8 Bank är en intressant bank som ägs helt och hållet av bensinbolaget OKQ8, som i sin tur ägs av OK Ekonomisk Förening och Kuwait Petroleum International. Banken har tillstånd för sin verksamhet av Finansinspektionen, som alla seriösa banker och alla pengar man sätter in till dem omfattas även av den statliga insättningsgarantin som gäller hos andra banker.

>> Ansök hos OKQ8 Bank

700 stationer från norr till söder.

Produkter och tjänster som erbjuds av OKQ8 Bank

Banken erbjuder idag följande produkter:

 • OKQ8 Lån
  Som är ett lån utan säkerhet och utan start- samt uppläggningsavgifter. De möjliga lånebeloppen ligger på mellan 20 000 kronor och 250 000 kronor och återbetalningstiderna på dessa lån kan vara allt från 2 till 10 år. För att ansöka om ett OKQ8 lån måste du ha ett BankID eller Mobilt BankID och vara minst 20 år gammal. Du får inte ha några betalningsanmärkningar och måste ha varit folkbokförd i Sverige under minst de 3 senaste åren samt tjäna minst 125 000 kronor om året.
 • OKQ8 VISA
  Som är ett kort som ger kunden upp till 2 % tillbaka på alla köp. Kortet saknar dessutom även årsavgift och möjliggör flexibel betalning. Sätter man in pengar på kontot som är kopplat till kortet får man även sparränta på dessa medel! Alla innehavare av OKQ8 VISA kort får dessutom bra rabatter på olika varor och tjänster på OKQ8 med jämna mellanrum, så detta är ett kort som särskilt passar dem som ändå är kunder hos dem redan.
 • OKQ8 Betalkort
  Som har många likheter med OKQ8 VISA kortet, men saknar VISA funktion. Även detta kort saknar dock årsavgift och ger dig återbäring på alla köp inom OKQ8, och du kan sätta in pengar på det tillhörande kontot och få sparränta på dessa.
 • OKQ8 Medlemskort
  Som är ett stamkundskort för alla som handlar och använder sig av OKQ8s tjänster regelbundet. Ger innehavaren återbäring hos OKQ9 samt olika medlemsförmåner, i form av rabatter och erbjudanden.

OKQ8 Bank

Intresserad av att ansöka om en av dessa produkter?

I så fall gör du enklast detta via OKQ8 Banks hemsida, där du hittar mer information, villkor samt ansökningsformulär för samtliga produkterna.

Recension:

OKQ8 Bank
Betygsatt av: Locon.se
Betyg: 88/100