Meny Stäng

NanoKredit 

NanoKredit är en lånegivare som man kan ta mindre lån av. Det är nämligen möjligt att låna mellan 1 000 kronor och 20 000 kronor av denna lånegivare, med en löptid på upp till 90 dagar. Även nya kunder, dvs. låntagare som inte lånat av Nano Kredit förr kan låna max. beloppet av dem, dvs. 20 000 kronor, om de skulle vilja det.

Är det så att man är återkommande kund hos Nano Kredit, dvs. har tagit ett lån av dem förr, kan man dock få 5 % i rabatt på priset på lånet nästa gång man tar lån, vilket förstås är riktigt trevligt.

Ägaren till Nano Kredit heter Na No Invest och Finans AB och NanoKredit är medlem i branschorganisationen för snabblåneföretag SKEF. Man har haft igång sin verksamhet i flera år och är därmed en känd och seriös låneaktör. Företaget har sitt huvudkontor i Uppslands Väsby och deras kundtjänst har öppet mellan 8 och 17 alla vardagar (stängt under helgerna).

Väljer man en löptid på 30 dagar på sitt lån hos NanoKredit får man en faktura av dem som ska betalas, är det däremot så att man valt en löptid på 60 dagar, får man istället 2 fakturor, men valde man en löptid på 90 dagar får man 3 fakturor. Återbetalningen delas med andra ord ibland in i flera olika delar, beroende på hur mycket man lånar.

NanoKredit

Kraven man måste uppfylla för att få låna av Nano Kredit

För att du ska bli beviljad ett lån av Nano Kredit vill de att du ska:

  • Vara minst 20 år gammal.
  • Sakna betalningsanmärkningar.
  • Vara svensk medborgare.
  • Ha en deklarerad inkomst.

Utöver detta gör de en kreditprövning på alla som ansöker om ett lån av dem, men de använder sig intressant nog inte av UC för detta, som de flesta lånegivare gör, utan av Bisnode Kredit.

Recension:

NanoKredit
Betygsatt av: Locon.se
Betyg: 93/100