Meny Stäng

More Golf

Om du gillar golf och spelar det regelbundet, kan det vara så att More Golfs Mastercard är ett av de mer lämpliga betal- och medlemskorten för dig. Detta kort är nämligen knutet till Golfförbundet, så är du medlem där, kommer du att få flera förmåner via detta kort.

Lite om förmånerna man kan få med hjälp av detta kort

För det första får man poäng på alla köp med kortet, oavsett var de görs. Detta är dock inget som är unikt för More Golf kortet, utan denna funktion finns för vissa andra betal- och kreditkort också. Vad som dock är mer unikt för just detta kort är att man får rabatter på greenfee samt golfutrustning samt en bra försäkring vid resor, som är särskilt anpassad för just golfspelare och som även gäller för eventuella medresenärer.

Du får även rabatt på drivmedel på alla bemannade Preem stationer, tillgång till Business Lounge på både Arlanda och Landvetter, rabatt på hyrbil via Europcar, särskilda rabatter (som varierar varje månad) från Golfstore samt rabatter på boende på Best Western hotell runt om i landet.

Vem är det som är utgivare av More Golf kortet?

Det är det Entercard som är. Detta företag är ett samarbete mellan Swedbank och Barclays Bank, och de har varit verksamma sedan år 2005. Idag är de ett av de ledande betal- och kreditkortsföretagen i Norden. Deras specialitet är just partnerprofilerade kort, som detta, som tagits fram tillsammans med Golfförbundet för deras medlemmar.
Företaget har över 300 anställda totalt, utspridda i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Trondheim och Köpenhamn och man står för 1.5 miljoner kort i dags dato.

More Golf

Hur gör jag för att ansöka om More Golf kortet?

Detta gör du enklast genom att gå in på den hemsida som byggts upp för detta kort. Där hittar du mer information om kortet samt även ett ansökningsformulär för det.

Recension:

More Golf
Betygsatt av: Locon.se
Betyg: 94/100