Meny Stäng

MedMera Bank

MedMera Bank är en bank som ägs helt och hållet av KF, och därför har en koppling till Coop-butikerna. MedMera Bank har därför kommit att ersätta Coops första bankförsök, Coop Bank, som inte blev någon succe.

MedMera Bank har varit igång sedan år 2007 och givetvis har man som alla andra banker Finansinspektionens tillstånd för sin bankverksamhet. Nedan presenteras de mer kända och populära av alla MedMera Banks produkter.

Utöver detta är det värt att nämna att MedMera Bank ansvarar för all kortinlösen inom KF och deras partners.

Coop MedMera VISA

Detta är ett kreditkort som ges ut av banken, och som ger återbäring varje gång kortet används. Detta gäller för alla inköp, var de än görs, och inte bara på inköp som görs på Coop. Möjlighet finns att sätta in pengar för inköpen man vill göra i förväg, men det går även att handla på kredit om man vill det. Dock erbjuds endast Coop-medlemmar detta kort.
Alla köp hos Coop ger dock extra återförsäkring, och det samma gäller inköp hos vissa partnerföretag som exempelvis Akademibokhandeln, Bokia, Fritidsresor med mera.

Ett Coop MedMera VISA har en räntefri kredit på upp till 54 dagar och man kan ha upp till 100 000 kronor i kreditgräns på kortet.

MedMera Bank

MedMera privatlån

Detta är ett lån utan säkerhet som kan tas på mellan 15 000 och 350 000 kronor. Löptiden på lånen kan vara mellan 2 och 10 år. Lånet kan tecknas av alla som är minst 18 år gamla, har en inkomst på minst 150 000 kronor per år och saknar betalningsanmärkningar men givetvis görs även en kreditprövning i samband med att varje låneansökan kommer in. Är man Coop medlem får man 1 procent i rabatt på räntan, som sätts individuellt.

MedMera kortet

Som är ett medlemskort för Coop medlemmar, för att samla medlemsförmåner med.

Recension:

MedMera Bank
Betygsatt av: Locon.se
Betyg: 92/100