Meny Stäng

Leta lån

Sajten Letalån.se är en så kallad låneförmedling som tagits fram i samarbete med det mer kända liknande företaget Lendo. Att man bedriver låneförmedling betyder att den som behöver ett lån kan vända sig till Letalån.se som jämför de olika möjliga lånealternativen åt en, så att man själv slipper jämföra och kontakta många olika banker och låneinstitut med varandra.

Använd dig av Letalån´s tjänst online:

Långivare som Letalån.se samarbetar med

Företaget samarbetar med ett stort antal långivare när de gör sina lånejämförelser, men några av dessa företag är bland annat: Avida Finans, Resurs Bank, Santander, Seven Day, Svea Direkt, Med Mera Bank, Money Go, MyMoney, Forex Bank, Ikano Bank, Konsumentkredit, Marginalen Bank, Big Bank, Credento och Collector.

Om lånen du kan ansöka om via Letalån.se

De lån som du kan ansöka om via Letalån.se kan vara på mellan 5000 kronor och 500,000 kronor. Du kan välja återbetalningstiden själv, på mellan 1 och 15 år och beroende på vilken lånegivare som erbjuder dig lånet kan räntan och kostnaden för lånet variera väldigt mycket.

Du får svar på din låneansökan, med specifika erbjudanden om vilka lån du kan ta, inom 5 minuter. Lika snabbt skulle man absolut inte kunna ansöka och få besked om lån hos lika många långivare på egen hand. Fast man får ett stort antal låne-erbjudanden när man använder sig av Letalån.se tas endast en kreditupplysning ändå. Detta är en stor fördel med att använda tjänsten, för att ha för många kreditupplysningsförfrågningar på sig är inte bra ur lånesynpunkt. Att detta finns kan nämligen göra det svårt att få lån för dig i framtiden, för långivare värdesätter att man har så få av dessa förfrågningar som möjligt.

Letalån

Krav du måste uppfylla för att kunna bli beviljad lån via Letalån.se

För att du ska kunna få ett lån via Letalån.se måste du uppfylla vissa grundläggande krav som t.ex att du:

  • Är minst 18 år gammal.
  • Är folkbokförd i Sverige.
  • Har en fast inkomst eller pension på över 110 000 kronor per år.
  • Saknar skulder hos Kronofogden för närvarande och inte heller haft detta under de senaste 6 månaderna eller under en längre period än så.

Recension:

Letalån.se
Betygsatt av: Locon.se
Betyg: 88/100