Meny Stäng

Leasy Lån 

Leasy är Thorns systerföretag, och har därför en stark koppling till detta välkända företag som redan i decennier hyrt ut elektronik och hjälpt svenskar att köpa elektronik med avbetalning. Leasy har dock inte samma inriktning på sin verksamhet, utan är istället ett traditionellt låneföretag som erbjuder en snabb och enkel tjänst för privatpersoner som vill ta ett lån av dem. Leasy är dessutom kända för att inte vara lika restriktiva i sin kreditgivning som vissa andra lånegivare, vilket gör dem populära bland dem med lite svagare ekonomi.

Lite om lånen man kan ta av Leasy

Lånen som erbjuds av Leasy är alla så kallade privatlån. Beloppen man kan låna ligger på mellan 10 000 kronor och 50 000 kronor, men givetvis kan du välja många belopp däremellan också. Även löptiden på lånen kan du välja själv, på mellan 12 månader, som är den kortaste möjliga löptiden och 72 månader, som är den längsta möjliga löptiden.

Går du in på Leasys hemsida för att ansöka om ett av deras lån finns där även en lånekalkylator som klart och tydligt anger för dig vad varje lånealternativ skulle kosta dig, baserat på vilket lånebelopp och vilken löptid du väljer. Vi rekommenderar därför att alla som är det minsta intresserade av ett Leasy lån att göra detta, för detta ger dig en väldigt tydlig bild av vad just det lån du skulle vilja ta skulle kosta dig.

Leasy

Kraven som ställs på den som vill låna av Leasy

För att du ska kunna bli beviljad ett lån av Leasy måste du vara minst 20 år gammal och sakna betalningsanmärkningar. Dessutom måste du klara den kreditprövning som Leasy gör på dig i övrigt och vara svensk medborgare.

Recension:

Leasy
Betygsatt av: Locon.se
Betyg: 90/100