Meny Stäng

Fokuslån

Fokuslån är ett väldigt bra lånealternativ för många, eftersom det för det första är ett välkänt tryggt och seriöst låneföretag, som dessutom erbjuder en hel del flexibilitet. Bland annat kan man själv välja löptiden på sitt lån, samt om man vill ha en betalningsfri period på det eller inte. Fokuslåns kundservice är också känd för att vara mycket tillmötesgående och denna lånegivare är även känd för att betala ut lånen man tar av dem snabbt.

Företaget i sig ägs faktiskt av det mer kända företaget Thorn, och därmed är Fokuslån, som kanske inte är jättekänt bland alla, systerbolag till exempelvis Leasy och Klicklån. Med andra ord finns det en seriös och känd grund i företaget, vilket är ett säkerhetstecken och en garanti för att detta företag kommer att bete sig på ett schysst sätt mot sina kunder.

Ansök om ett lån online:

Allmänt om Fokuslåns lån

Du kan låna mellan 10000 kronor och 75 000 kronor (gäller för både nya och befintliga Fokuslånekunder), och återbetalningstiden på lånet kan vara mellan 12 och 80 månader. Lånen kan inte betalas ut under helgerna, men om man inte ansöker om lånet under en helg får man det utbetalt samma eller nästkommande vardag. Man får dessutom svar på sin låneansökan inom en timme.

Räntan för lånen sätts alltid individuellt och baseras därmed på låntagarens egen ekonomi. Utöver räntan som betalas tillkommer även vissa fasta avgifter.

Ett Fokuslån kan förlängas mot en extra kostnad vid behov.

Fokuslån

Krav du måste uppfylla för att kunna bli beviljad ett Fokuslån

För att du ska kunna bli beviljad ett Fokuslån måste du vara minst 20 år gammal och sakna betalningsanmärkningar samt ha en fast inkomst. Dock anger Fokuslån inte hur hög de vill att denna inkomst ska vara, vilket vi tolkar som att detta varierar från fall till fall och förmodligen även hänger ihop med hur mycket man vill låna.

Recension:
Fokuslån
Betygsatt av: Locon.se
Betyg: 92/100