Meny Stäng

Entercard

Entercard är en svensk kreditkortsutgivare, som ägs av Barclays Bank och Swedbank tillsammans. Företaget ger ut kreditkort för den svenska marknaden, och övriga Norden, och totalt är man utgivare för 1.6 miljoner kort. Man samarbetar med många olika partners för sina kort, vilket gör att man är utgivare för många kort som är specifika för en viss grupp eller vissa medlemmar, och så vidare. Bland annat ger man ut kort tillsammans med flygbolaget British Airways, LO-förbunden, Golfförbundet och Mecenat, för att bara nämna några exempel.

>> Ansök hos Entercard

Entercard har kontor i både Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Trondheim, och man har totalt 350 anställda på alla dessa kontor. Företaget grundades år 1999, och ägdes från början helt och hållet av Swedbank, men sedan år 2005 är även Barclays delägare i företaget.

Entercard

Det som skiljer Entercard från andra liknande kortutgivare är att man är bättre på att skapa skräddarsydda lösningar som passar en viss kundgrupp perfekt. Man är helt enkelt bättre på att analysera slutkundernas behov och önskemål, och sedan uppfylla dessa, än de flesta konkurrenterna.

Några exempel på kort som ges ut av Entercard

Som sagt finns det många kort som ges ut av Entercard som inte vem som helst kan ansöka om. I denna lista fokuserar vi dock på de kort som de flesta kan ansöka om.
Re:member, som kan ha en max. kredit på 56 dagar, upp till 50 000 kronor och kostar 195 kronor per år.
Re:member Flex, som är ett kort helt utan årsavgift, med upp till 56 dagars räntefri kredit, som kan vara på max. 50 000 kronor. I kortet ingår även 11 olika försäkringar.

Mer information om dessa, samt andra kort som utges av Entercard, hittas enklast på deras hemsida, där företaget lagt ut information om samtliga kort som de erbjuder.

Recension:

Entercard
Betygsatt av: Locon.se
Betyg: 97/100