Meny Stäng

Bank Norwegian 

Det finns mängder med lånegivare och finansiella bolag i Sverige idag, men en av de mer kända, fast man inte har lika långa anor som vissa andra liknande bolag som är verksamma i vårt land är Bank Norwegian. Det är ett företag som erbjuder ett flertal finansiella produkter, inklusive lån i många olika storlekar. Man kan låna upp till 500 000 kronor av dem, men även många mindre summor så klart.

Bank Norwegian ägs av flygbolaget med samma namn. Man har bedrivit finansiell verksamhet i Sverige enbart under ett fåtal år. Störst är man ganska naturligt i hemlandet Norge. Men företaget ökar i populäritet även i Sverige väldigt snabbt. Totalt har man ca. 500 000 kunder.

Om lånen som erbjuds av Bank Norwegian

Den minsta möjliga lånesumman hos Bank Norwegian är 5 000 kronor och den högsta som sagt 500000 kronor. Därför är dessa lån ett utmärkt alternativ till både de som vill ta ett billigare snabblån eller mindre lån samt de som behöver låna större summor utan säkerhet. För inget av lånen kräver någon som helst säkerhet.

Lån beviljas endast åt potentiella låntagare som är minst 18 år gamla, saknar betalningsanmärkningar och har varit folkbokförda i Sverige under de senaste 3 åren.

Bank Norwegian är dessutom så säkra på att de alltid kan erbjuda de bästa möjliga låneräntorna att de erbjuder en slags garanti för lånen.
Hittar man samma lån med en bättre ränta någon annanstans så kan man lösa lånet hos dem utan någon extra kostnad, för att gå över till det billigare lånet istället.

Bank Norwegian

Andra finansiella tjänster som erbjuds, utöver lånen

Utöver att ta lån av Bank Norwegian kan du även ansöka om ett kontokort som gör att du samlar poäng vid varje köp, som sedan kan bytas ut mot flygbiljetter hos Norwegian, samt sparkonton.
Hemsida

Recension:

Bank Norwegian 
Betygsatt av: Locon.se
Betyg: 95/100