Meny Stäng

Axo Finans

Företaget Axo Finans är en låneförmedlare. Det innebär att man kan tala om för dem att man man är intresserad av att ta ett lån och så kommer de att jämföra olika lånealternativ åt dig, för att spara dig tid och möda. Att låta Axo Finans göra en lånejämförelse åt en kan även leda till att de hittar ett bättre lån än vad man kanske hade kunnat hitta själv. Så även därför är det ofta att föredra. Dessutom slipper man dra på sig onödiga kreditupplysningsförfrågningar. Något man i regel inte kan undvika annars, om man skickar iväg ansökningar om lån till många olika lånegivare på egen hand.

Minimikrav som ställs på låntagare

Det ställs vissa grundkrav på dig som potentiell låntagare för att det ska vara möjligt för dig att ta ett lån via AXO Finans. Dessa är för närvarande:

  • Att man är över 25 år gammal.
  • Att man har en inkomst på minst 12 500 kr per månad, dvs. 150 000 kronor per år.
  • Att man har en fast anställning, ett vikariat, är egen företagare eller är pensionär.
  • Att man saknar betalningsanmärkningar samt skulder hos Kronofogden.

Grundläggande fakta om lånen man kan ta via Axo Finans

Du kan låna mellan 5 000 kronor och 500000 kronor via denna tjänst. De möjliga avbetalningstiderna på lånen är mellan 1 och 15 år, samt många alternativ däremellan, förstås. Räntan för alla lån sätts individuellt och kan därför variera stort beroende på vem det är som ansöker om lånet.

Axo Finans

I övrigt kan lånen skilja sig åt, beroende på vilken lånegivare man lånar av och så vidare. Vissa av lånen kan t.ex. förlängas om man vill det, medan detta inte är möjligt för andra lån. Vilka avgifter (t.ex. uppläggningsavgifter och liknande) som tas ut varierar också.
Hemsida

Att använda Axo Finans tjänst är dock alltid helt gratis, oavsett om du i slutändan tar ett lån via tjänsten eller inte.

Recension:

Axo Finans
Betygsatt av: Locon.se
Betyg: 95/100